1.-31.8.2015

Avoin haku nykytaidetila Kutomon syksyn 2016 ja kevään 2017 ohjelmistoon!

Ehkä-tuotanto hakee nykytaidetila Kutomon syksyn 2016 sekä kevään 2017 ohjelmistoon ehdotuksia tanssi- ja esitystaiteen aloilta. Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys, projekti, työpaja tai yhteistuotantona tuotettava kantaesitys. Hakemuksia otetaan vastaan tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä.

Haun kautta valitun ehdotuksen toteutuksesta ja tuotantomallista neuvotellaan Ehkä-tuotannon ja tekijän välillä. Ehkä-tuotannon tuki eri ehdotuksille määräytyy aina käytettävissä olevien taloudellisten resurssien mukaan. Tekijältä edellytetään omarahoitusosuutta.

Hakuaika on 1.-31.8.2015.

Hakemuksen tulee sisältää:
– hakijan yhteystiedot
– työsuunnitelma
– aikataulu
– kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
– ansioluettelo(t)
– työnäyte/-näytteet

Hakemus lähetetään sähköpostitse 31.8.2015 mennessä osoitteeseen ehkatuotanto(at)gmail.com.

Mikäli työnäytteitä ei ole mahdollista katsoa verkkovideoina, postita näyte-DVD osoitteeseen: Ehkä-tuotanto, Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku.

Valinnoista päättää Ehkä-tuotannon taiteellinen työryhmä. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 10.9.2015 mennessä.

Turkulainen Ehkä-tuotanto mahdollistaa ja tuottaa uuden tanssin ja esitystaiteen tekijöiden, työryhmien ja kollektiivien teoksia. Ehkä hallinnoi Turussa poikkialaista nykytaidetila Kutomoa, jossa järjestetään ympäri vuoden esityksiä, tapahtumia ja opetustoimintaa eri taiteen aloilta. Kahdesta kauniista studiosta – Studio 1 & Studio 2 – koostuva Kutomo on tila, paikka, näyttämö, galleria ja huone, jonka vuosittainen ohjelmisto valikoituu vapaamuotoisten ehdotusten, avoimien hakujen ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta.

Lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com