New dance & performance

5. päivä tammikuuta: Draama-Helmi, Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit, Tsembla, Marsalkka Kallas ja Kitu Koivunen

Nykytaidetila Kutomon uusi vuosi 2016 alkaa loppiaisaattona! Musiikkia, runoutta ja videotaidetta esittävässä 5. päivä tammikuuta -tapahtumassa nähdään Draama-Helmi, Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit, Tsembla, Marsalkka Kallas ja Kitu Koivunen.

5. päivä tammikuuta -tapahtuma Nykytaidetila Kutomolla
ti 5.1. klo 19–23

Liput: 5 € (käteismaksuna ovelta)

Draama-Helmi räppää epäselvästi suht kokeellisten taustojen päälle.
draama-helmi.bandcamp.com

Hulda Huima on helsinkiläinen lauluntekijä, jonka laulut kertovat rakkaudesta, arjesta ja elämisen pienistä huomioista. Monien omakustannekasettien jälkeen Helmi Levyt julkaisi Hulda Huima ja Mustat Kalsarit -pitkäsoiton syksyllä 2015. Nykyisin Hulda Huiman kanssa soittaa yhtye Hitaat Sekunnit. Nauroin ääneen, kun tuli niin hyvä fiilis kun soitetaan tällaista musaa… – Marko Gustafsson/Levylautakunta 7.11.2015
huldahuima.bandcamp.com

Tsembla on Turussa asuvan ruotsalaismuusikko Marja Johanssonin yhden naisen yhtye. Tsemblan rikas elektroninen ja orgaaninen kudos on monikerroksista, mielikuvituksellista ja raikasta. Tsemblan LP Terror & Healing ilmestyi vuonna 2015 yhdysvaltalaisella New Images levy-yhtiöllä.
tsembla.com

Marsalkka Kallas (Merita Berg) on turkulaistunut runoilija, jonka teksteissä eletään elämä tummasti ja tulisesti: niin kuin Kallas itsekin elää ja on. Kallas on toiminut lavarunouden parissa erilaisissa runotapahtumissa kutsuvierasrunoilijana sekä open mic -tilaisuuksissa.
marsalkkakallas.tumblr.com

Kitu Koivunen
kitukoivunen.tumblr.com

Kuva: Heini Vanhanen

 

On 5 January: Draama-Helmi, Hulda Huima & Hitaat Sekunnit, Tsembla, Marsalkka Kallas and Kitu Koivunen

Contemporary Art Space Kutomo’s new year 2016 starts on Epiphany Eve! The event On 5 January presents in its program music by Draama-Helmi, Hulda Huima & Hitaat Sekunnit, and Tsembla, poetry by Marsalkka Kallas, and video art by Kitu Koivunen.

On 5 January event at Contemporary Art Space Kutomo
Tue 5.1. at 19–23

Tickets: 5 € (at the door, cash only)

draama-helmi.bandcamp.com
huldahuima.bandcamp.com
tsembla.com
marsalkkakallas.tumblr.com
kitukoivunen.tumblr.com

Photo: Heini Vanhanen