New dance & performance

Avoin haku: Haetaan ehdotuksia tanssi- ja esitystaiteen aloilta nykytaidetila Kutomon syksyn 2015 ja kevään 2016 ohjelmistoon!

Ehkä-tuotanto hakee nykytaidetila Kutomon syksyn 2015 sekä kevään 2016 ohjelmistoon ehdotuksia tanssi- ja esitystaiteen aloilta. Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys, projekti, työpaja tai yhteistuotantona tuotettava kantaesitys. Ehdotuksia otetaan vastaan tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä.

Haun kautta valitun ehdotuksen tuotantomallista neuvotellaan Ehkä-tuotannon ja tekijän välillä. Ehkä-tuotannon tuki eri ehdotuksille määräytyy aina käytettävissä olevien taloudellisten resurssien mukaan. Tekijältä edellytetään omarahoitusosuutta.

Hakuaika on 1.-30.9.2014.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää:
– hakijan yhteystiedot
– työsuunnitelma
– aikataulu
– kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
– ansioluettelo(t)
– työnäyte/-näytteet

Hakemus lähetetään sähköpostitse 30.9.2014 mennessä osoitteeseen ehkatuotanto(at)gmail.com.

Mikäli työnäytteitä ei ole mahdollista katsoa verkkovideoina, postita näyte-DVD osoitteeseen: Ehkä-tuotanto, Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku.

Valinnoista päättää Ehkä-tuotannon taiteellinen työryhmä. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 21.10.2014 mennessä.

Turkulainen Ehkä-tuotanto mahdollistaa ja tuottaa uuden tanssin ja esitystaiteen tekijöiden, taiteilijaryhmien ja kollektiivien teoksia. Ehkä hallinnoi Turussa poikkialaista nykytaidetila Kutomoa, jossa järjestetään ympäri vuoden esityksiä, tapahtumia ja opetustoimintaa eri taiteen aloilta. Kutomon vuosittainen ohjelmisto valikoituu vapaamuotoisten ehdotusten, avoimien hakujen ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta.

Lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com