New dance & performance

Avoin haku: Kutomon Tanssi- ja esitystaiteen residenssi 2012

Ehkä-tuotanto järjestää kolmiviikkoisen Tanssi- ja esitystaiteen residenssin Kutomolla Turussa 30.7.-18.8.2012. Residenssi sisältää työskentelytilan, majoituksen, korvauksen matkakuluista sekä work-in-progress -esityksen toteuttamisen residenssijakson päätteeksi.

Residenssin hakuaika on 1.-29.2.2012.

Residenssiin voivat hakea Suomessa toimivat tanssi- ja esitystaiteen ammattilaiset. Etusijalla ovat ulkoturkulaiset hakijat. Hakijana voi olla taiteilija tai työryhmä. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää yhteystiedot, työsuunnitelma, taiteilijan/työryhmän jäsenten ansioluettelot sekä työnäyte-DVD.

Hakemus tulee lähettää postitse 29.2.2012 mennessä osoitteeseen: Ehkä-tuotanto / Tanssi- ja esitystaideyhdistys Ehkä ry, Kalastajankatu 1 B, 20100 Turku. Viimeisen hakupäivän postileima hyväksytään.

Jos haluat, että hakemuksen mukana lähettämäsi työnäyte-DVD palautetaan, liitä mukaan palautuskuori osoitetiedoin ja postimerkein varustettuna.

Residenssitaiteilijan valinnasta vastaavat Kutomon kuraattorit tanssitaiteilijat Maija Reeta Raumanni ja Anna Torkkel sekä performanssin läänintaiteilija Leena Kela. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 14.3.2012 mennessä.

Lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com