New dance & performance

Avoin haku nykytaidetila Kutomon vuoden 2018 ohjelmistoon!

Ehkä-tuotanto hakee nykytaidetila Kutomon vuoden 2018 ohjelmistoon ehdotuksia tanssi- ja esitystaiteen aloilta. Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys, projekti, työpaja, yhteistuotantona tuotettava kantaesitys tai 1-3 viikon työskentelyresidenssi. Hakemuksia otetaan vastaan ensisijaisesti tanssi- ja esitystaiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä.

Haun kautta valitun ehdotuksen toteutuksesta neuvotellaan Ehkä-tuotannon ja tekijän välillä. Kaikki Kutomolla toteutuva toiminta perustuu yhteistyöhön, jolloin tekijöiltä edellytetään omarahoitusosuutta sekä omaa panosta työn kokonaistoteutuksessa. Taiteilijavetoisen Ehkä-tuotannon taloudellinen tuki eri ehdotuksille määräytyy aina kulloinkin käytettävissä olevien taloudellisten resurssien mukaan.

Hakuaika on 8.-31.5.2017.

Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sähköpostitse 31.5.2017 mennessä osoitteeseen ehkatuotanto(at)gmail.com.

Valinnoista päättää Ehkä-tuotannon taiteellinen työryhmä eli tanssitaiteilijat Mira Kautto, Maija Mustonen, Maija Reeta Raumanni, Masi Tiitta ja Anna Torkkel. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 15.8.2017 mennessä.

Turkulainen Ehkä-tuotanto mahdollistaa ja yhteistuottaa uuden tanssin ja esitystaiteen tekijöiden, työryhmien ja kollektiivien teoksia. Ehkä hallinnoi Turussa poikkialaista nykytaidetila Kutomoa, jossa järjestetään ympäri vuoden esityksiä, tapahtumia ja opetustoimintaa eri taiteen aloilta. Kahdesta kauniista studiosta – Studio 1 & Studio 2 – koostuva Kutomo on tila, paikka, näyttämö, galleria ja huone, jonka vuosittainen ohjelmisto valikoituu eri reittejä: vapaamuotoisten ehdotusten, avoimien hakujen ja eri toimijoiden välisen yhteistyön kautta.

Lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com

Kuva: Hertta Kiiski (Maarit Mustonen ja Anne Naukkarinen: WATER FALL 1 / Kutomo 2016)