New dance & performance

Hae Ehkä-tuotannon tuottajaksi ja tule mukaan kehittämään tanssi- ja esitystaidetta

Uuden tanssin ja esitystaiteen yhteisö Ehkä-tuotanto etsii tuottajaa puolipäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen vuoden 2024 alusta alkaen. Haussa olevan tuottajan työnkuva muodostuu pääasiallisesti Ehkä-tuotannon kuratoimien sisältöjen tiedotuksesta, koordinoinnista ja viestinnästä sekä toiminnan yleiseen organisointiin ja käytännön järjestämiseen osallistumisesta. Lisäksi tuottaja osallistuu yhteisön rahoituksen hankkimiseen.

Etsimme henkilöä, jolla on tanssi- ja esitystaiteen kentän tuntemusta, kokemusta tuotannollisista tehtävistä esittävien taiteiden parissa ja omia taidealan verkostoja. Haemme itseohjautuvaa työntekijää, jolla on valmiuksia sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja joka on vahvasti kiinnostunut työskentelemään nimenomaan esittävän taiteen kentällä. Edellytämme henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sujuvaan kirjalliseen ilmaisuun sekä ymmärrystä viestinnän eri osa-alueiden toimintatavoista ja tyyleistä. Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta hyvä englannin taito on tehtävässä välttämätön.

Ehkä-tuotanto tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden tulla osaksi pientä, aktiivista ja innostunutta työyhteisöä, joka on näkemyksellinen ja keskusteleva. Tuottaja pääsee mukaan kiinnostavien uuden tanssin ja esitystaiteen tekijöiden prosesseihin, esityksiin ja tapahtumiin ja saa tilaisuuden olla vahvistamassa taidemuotojen näkyvyyttä, yhteiskunnallista asemaa ja teosten yleisösuhdetta. Tuottaja työskentelee yhteistyössä taiteellisen johtajan Anna Torkkelin ja taloushallinnosta vastaavan tuottajan Maija Reeta Raumannin sekä Ehkä-tuotannon muun osa-aikaisen henkilöstön, vaihtuvien taiteilijoiden ja työryhmien kanssa.

Tuottajan työaika on noin 19 tuntia viikossa ja palkka 1417,00 €/kk (sis. lomakorvauksen 9%). Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja sisältää puolen vuoden (6 kk) koeajan. Työ alkaa tammikuussa 2024.

Työskentely tapahtuu pääosin arkena ja joustavasti, ja työn tekemiseen tuottaja saa käyttöönsä viihtyisän ja rauhallisen toimistotilan Nykytaidetila Kutomolla Turussa. Teosten esityskausien aikana, festivaaleilla ja tapahtumissa työ tapahtuu osittain iltaisin ja viikonloppuisin. Osa työstä on mahdollista tehdä etänä.

Hakuaika päättyy perjantaina 10.11. klo 17 ja työhaastattelut pidetään keskiviikkona 29.11. Haastatteluun kutsumme viimeistään maanantaina 20.11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@ehka.net. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja esittele tiiviisti (max 1 sivu), miksi työ kiinnostaa ja mikä sinua motivoi hakeutumaan mukaan Ehkä-tuotannon toimintaan.

Ehkä-tuotanto on itsenäisten taiteilijoiden pitkäjänteisen ja uutta luovan työn tuloksena kehittynyt uuden tanssin ja esitystaiteen yhteisö, toimija ja työnantaja. Perustamisestaan vuonna 2004 lähtien Ehkä on edistänyt epäkaupallista, omaehtoista ja kokeilevaa taidetta yhteistuottamalla tanssi- ja esitystaiteen tekijöiden teoksia. Yhteisö mahdollistaa projekteja myös lastenkulttuurin, äänitaiteen, musiikin, kuvataiteen ja performanssin aloilta. Taiteilijavetoinen Ehkä kuratoi ja ylläpitää vuonna 2009 perustamaansa poikkitaiteellista Nykytaidetila Kutomoa Turussa. Toiminta hyödyttää pitkälti yli sadan taiteilijan työtä vuosittain. Lisätietoa Ehkä-tuotannon toiminnasta löytyy nettisivuiltamme www.ehka.net.

Kuva: Hertta Kiiski