New dance & performance

Kaisa Koulu ja Anna Torkkel: Kehonhuolto

Aikuisten viikoittaisia kehonhuoltotunteja ohjaavat Nykytaidetila Kutomolla vuoroviikoin tanssitaiteilijat Kaisa Koulu ja Anna Torkkel. Tunneilla rentoutetaan ja huolletaan kehoa ja lihaksia muun muassa pitkäkestoisten venytysten ja hengityksen avulla. Rauhallinen tunti sopii kaikille.

Kevätkauden 2023 tunnit alkavat tammikuussa viikolla 3 ja viimeinen tunti on toukokuussa viikolla 19. Talvilomaviikon maanantaina 20.2., pääsiäismaanantaina 10.4. ja vappupäivänä 1.5. ei ole tunteja.

Viikkotunnit Nykytaidetila Kutomolla maanantaisin 16.1.–8.5.2023 klo 18:30–20:00

Hinta: 150€ (14 krt)
Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset tulee tehdä 7 vuorokautta ennen työpajan alkua sähköpostitse osoitteeseen info@ehka.net. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kuva: Hertta Kiiski (Nykytaidetila Kutomon Studio 1)

Ehkä-tuotannossa noudatetaan turvallisemman tilan ohjeistusta. Valitettavasti Nykytaidetila Kutomon tilat eivät ole esteettömät. Rakennuksessa on portaita, eikä siellä ole esteetöntä wc-tilaa.

 

Kaisa Koulu and Anna Torkkel: Body welfare

Weekly body welfare classes for adults are given at Contemporary Art Space Kutomo by dance artists Kaisa Koulu and Anna Torkkel. The classes are based on relaxing and maintaining the body and muscles through different durational stretching and breathing exercises, among other things. The calm class is suitable for everyone.

The spring season 2023 classes start in January on week 3, and the last class is in May on week 19. There is no class on the winter holiday week on Monday 20.2., and on Easter Monday 10.4. and on May Day on Monday 1.5. The main language of the classes is Finnish.

Weekly classes at Contemporary Art Space Kutomo on Mondays 16.1.–8.5.2023 at 18:30–20:00

Price: 150€ (14 classes)
Registrations

Registration is binding. Cancellations must be made 7 days prior to the first class by email to info@ehka.net. We reserve the right to changes.

Photo: Hertta Kiiski (Contemporary Art Space Kutomo’s Studio 1)

Ehkä-production follows safer space guidelines. Unfortunately, the space at Contemporary Art Space Kutomo is not fully accessible; there are stairs and there are no accessible toilets at the venue.