New dance & performance

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta!

 

KIITOS Ehkä-tuotannon ja Kutomon vuoden 2020 taiteilijat, yleisöt, ystävät, tukijat, ja yhteistyökumppanit!

Tämä ihmeellinen ja poikkeuksellinen vuosi on koetellut jokaista. Tanssin ja esitystaiteen ainutlaatuisuus, tärkeys ja samalla hauraus on paljastunut ihan uudella tavalla. Taiteen ja taiteilijan asema on puhututtanut ja huolestuttanut meitä ja monia.

Tästä syystä tuntuu erityisen merkitykselliseltä voida kiittää teitä suunniteltujen ja toteutuneiden esitysten ja tapahtumien johdosta. Kiitos myös joustosta, ymmärryksestä ja tuesta.

Ehkä lomailee 21.12.–6.1. Kevään ohjelmisto julkaistaan nettisivuille alkuvuodesta. Toivomme kaikille rentouttavaa loma-aikaa sekä toivorikasta ja lempeää uutta vuotta 2021.

Kuva: Erno Aaltonen / Monuments

 
 

Season’s greetings!

 
 

THANKS for this year to all the artists, audience, friends, supporters and collaborators of Ehkä-production and Kutomo!

This peculiar and exceptional year has been hard on us all. The uniqueness, importance and fragility of new dance and performance has been revealed to us in a new way. The position of art and artists has concerned us and many others.

For this reason it feels even more meaningful to be able to thank you for all the performances and events that realized this year. Thank you for your flexibility, understanding and support.

Ehkä is on holiday 21.12.–6.1. Our spring program will be published at the beginning of next year. We wish you a relaxing holiday time, and hopeful and more benign new year.

Photo: Erno Aaltonen / Monuments