New dance & performance

Pieni: Avajaismatinea

Ehkä-tuotannon uusi Pieni nykytaidefestivaali lapsille alkaa vapunpäivän Avajaismatinealla, jonka ohjelmassa on näyttelyn avajaiset, konsertti, esityksiä sekä yhdessäoloa ja lasten tekemien leivonnaisten nauttimista!

Miina Pohjolainen: Huone / Room
Tashi Iwaoka: Shasin Siko
Vilho Tiheäsalo ja Nahkasiivet: Haamut kävelee yössä
Himera: LIVE
Hurjat silmät: LIVE

Kuvataiteilija Miina Pohjolaisen leikkisä maalausinstallaatio Huone / Room käsittelee tilan esittämistä ja kokemista. Paperisista abstrakteista maalauskappaleista koostuva teos kertoo tarinaa eletyistä arkisista hetkistä ja ympäristön pienistä havainnoista. Näyttely on avoinna koko festivaalin ajan esitysten ja tapahtumien yhteydessä.

Avajaismatineassa konsertoivat helsinkiläinen sisarusduo Hurjat silmät eli 9-vuotias Tuure ja 12-vuotias Alma sekä turkulaisten muusikoiden Niko-Matti Ahdin, Marja Johanssonin, Niko Karlssonin, Topias Tiheäsalon ja Jaakko Tolvin Himera-ryhmä. Matineassa nähdään myös esitystaiteilija Tashi Iwaokan Shasin Siko -sooloteos sekä ekaluokkalaisen Vilho Tiheäsalon ja Nahkasiipien elävä musiikkivideo Haamut kävelee yössä.

Avajaismatinea Kutomolla torstaina 1.5.2014 klo 14-18
Vapaa pääsy!

soundcloud.com/hurjatsilmat
himera.fi

Pieni nykytaidefestivaali lapsille 1.-4.5.2014 on Ehkä-tuotantoa. Tapahtumaa tukee Taiteen edistämiskeskus. Tapahtuman koko ohjelma: ehka.net/pieni-2014

Nykytaidetila Kutomo
Kalastajankatu 1 B
20100 Turku

Bussit 4, 40 Kauppatori-Amiraalistonkatu, päätepysäkki tai bussi 1 Kauppatori-Satama, Veistämöntorin pysäkki