New dance & performance

Pieni: Hertta Kiiski ja Kaisa Koulu: Kultaseni -työpajat

Valokuvataiteilija Hertta Kiiskin ja tanssitaiteilija Kaisa Koulun ohjaamissa Kultaseni -työpajoissa kuva ja liike kuljettaa eri ikäiset osallistujat läheisyyden, ystävyyden ja onnellisten hetkien äärelle. Parityöskentelyyn ja jaettuihin hetkiin perustuviin työpajoihin voi osallistua vanhempi ja vauva, aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi tai 7-10-vuotiaat ystävykset. Kullekin ryhmälle on oma pajansa.

Työpajailmoittautumiset ja lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com

Työpajat liittyvät Kaisa Koulun ja Anna Torkkelin Kultaseni -tanssiteokseen, jonka ensi-ilta on Kutomolla perjantaina 2.5.2014. Kultaseni -tanssiteoksen ensi-ilta ja työpajat ovat osa Ehkä-tuotannon Pieni nykytaidefestivaali lapsille -tapahtuman ohjelmaa.
Tapahtuman koko ohjelma: ehka.net/pieni-2014

 

Kultaseni -työpajat Kutomolla:

Vanhempi ja vauva
La 26.4. klo 10-12
Työpajamaksu: 10€/osallistujapari

Kultaseni/vanhempi ja vauva -pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen sekä vanhemman yhteystiedot.

Aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi
La 26.4. klo 13-15
Työpajamaksu: 10€/osallistujapari

Kultaseni/aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi -pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen ja iän, pajaan osallistuvan aikuisen nimen sekä vanhemman yhteystiedot.

7-10-vuotiaat ystävykset
Su 4.5. klo 12-16
Työpajamaksu: 20€/lapsi

Kultaseni/ystävykset -työpaja on suunnattu 7-10-vuotiaille ystävyksille eli pajaan ilmoittaudutaan ja tullaan oman kaverin kanssa. Pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen ja iän sekä vanhemman yhteystiedot. Omat eväät mukaan, Ehkä-tuotanto tarjoaa mehuhetken! Työpajapäivän päätteeksi klo 16-18 lapset voivat osallistua kaikille avoimeen Kevätjuhlat! -tapahtumaan.

Sunnuntaina 4.5. klo 16-18 Pieni nykytaidefestivaali lapsille päättyy Kevätjuhlat! -tapahtumaan. Kevätjuhlissa ihmetellään muun muassa eri Kultaseni -työpajojen tuotoksia, tavataan festivaalin taiteilijoita, kuunnellaan musiikkia, ollaan yhdessä ja nautitaan kevätjuhlakahvit! Lisätietoa: ehka.net/pieni-2014-kevatjuhlat

 

Nykytaidetila Kutomo
Kalastajankatu 1 B
20100 Turku

Bussit 4, 40 Kauppatori-Amiraalistonkatu, päätepysäkki tai bussi 1 Kauppatori-Satama, Veistämöntorin pysäkki