Support Ehkä!

Hei Ehkä-tuotannon ja Kutomon ystävä:
Liity kannatusjäseneksi ja tue toimintaamme!

Ehkä-tuotantoa ja nykytaidetila Kutomoa hallinnoi ja ylläpitää Tanssi- ja esitystaideyhdistys Ehkä ry. Ryhmittymän perustivat vuonna 2004 tanssitaiteilija Anna Torkkel ja esitystaiteilija Tashi Iwaoka.

Nykytaidetila Kutomo on Ehkä-tuotannon vuonna 2009 perustama tanssi- ja esitystaiteen näyttämö Turussa. Kutomo on tila, paikka, studio, galleria ja huone, jossa järjestetään ympäri vuoden esityksiä ja tapahtumia eri taiteen aloilta sekä vaihteleville kohderyhmille suunnattuja tanssitunteja ja työpajoja. Lisäksi Kutomon vakiintunutta ohjelmaa ovat tanssi- ja esitystaiteen festivaali XS sekä Pieni nykytaidefestivaali lapsille.

Kannatusjäseneksi!

Liittymällä Tanssi- ja esitystaideyhdistys Ehkä ry:n kannatusjäseneksi tuet Ehkä-tuotannon ja Kutomon toimintaa. Kannatusjäsenenä saat sähköpostiisi säännöllisesti tietoa ensi-illoista, esityksistä, tapahtumista, työpajoista ja muusta toiminnasta. Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt ja yhteisöt.

Kannatusjäseneksi liitytään lähettämällä nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköposti) sähköpostitse osoitteeseen ehkatuotanto(at)gmail.com ja maksamalla kannatusjäsenmaksu tilille FI23 1524 3500 0890 23 / Tanssi- ja esitystaideyhdistys Ehkä ry. Kirjoita maksun viestikenttään: Kannatusjäsenmaksu 2018, oma/yhteisön nimi.

Kannatusjäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 euroa.