New dance & performance

Vapaan Taiteen Tila: Jasmine Guffond, Anna Torkkel, Islaja

>< TERVETULOA! >< elokuun toisena lauantaina 8.8. klo 19– Vapaan Taiteen Tilaan Helsinkiin! Esiintyjinä Jasmine Guffond, Anna Torkkel ja Islaja >< ><

Jasmine Guffond: LIVE
Jasmine Guffond on Berliinissä asuva australialainen äänitaiteilija ja säveltäjä. Hänen musiikkiinsa on antanut vaikutteita kokeellinen elektroniikka, laulu, tekno ja avant-garde musiikki. Guffond työskentelee niin abstraktin äänen kuin traditionaalisten musiikillisten muotojen parissa.

jasmineguffond.com

Anna Torkkel: Sketch (Innocence)
Sketch (Innocence) on luonnos kohtaukseksi tanssitaiteilija Anna Torkkelin tulevaan teokseen Vanitas, joka saa ensi-iltansa marraskuussa 2015. Vanitas on esitys, jonka tekemistä inspiroivat kuolema, tarkoitus ja kauneus. Teos jatkaa tekijän monivuotista kiinnostusta työskennellä läsnäolon, yksinkertaisuuden ja kokemuksellisen esiintyjä-katsojasuhteen parissa.

Koreografia ja esitys: Anna Torkkel
Musiikki: Johanna Porola

annatorkkel.com
johannaporola.tumblr.com

Islaja: Tonaufbau
Laulaja-lauluntekijä, muusikko Islaja tuo Vapaan Taiteen Tilaan esityksen, jossa yhdistyy sävellys ja tarinankerronta, improvisaatio ja liike, Ihmisen ääni, ihmisääni, äää-äänteet (( lisäksi ehkäpä argumentti betonielementti dementti dokumentti elementti elintestamentti hammassementti)).

islaja.com

Esitys Vapaan Taiteen Tilassa Helsingissä lauantaina 8.8.2015 klo 19
Taideyliopistolaisilla vapaa pääsy!
Muille liput: 5 €

Tila sijaitsee Katri Valan Puiston väestönsuojassa, Helsingin Sörnäisissä, osoitetta Vilhovuorenkuja 16 vastapäätä

vapaantaiteentila.fi