New dance & performance

XS Vol.5: Hertta Kiiski ja Kaisa Koulu: Kultaseni -työpajat

Valokuvataiteilija Hertta Kiiskin ja tanssitaiteilija Kaisa Koulun ohjaamissa Kultaseni -työpajoissa kuva ja liike kuljettaa eri ikäiset osallistujat läheisyyden, ystävyyden ja onnellisten hetkien äärelle. Parityöskentelyyn ja jaettuihin hetkiin perustuviin työpajoihin voi osallistua vanhempi ja vauva, aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi tai 7-10-vuotiaat ystävykset. Kullekin ryhmälle on oma pajansa.

Työpajat liittyvät Kaisa Koulun ja Anna Torkkelin uuteen lapsille suunnattuun Kultaseni -tanssiteokseen, joka saa ensi-iltansa Kutomolla Turussa keväällä 2014.

Työpajailmoittautumiset ja lisätiedot: ehkatuotanto(at)gmail.com

 

Kultaseni -työpajat Kutomolla osana XS Vol.5 -festivaalin ohjelmaa:

Vanhempi ja vauva
La 7.12. klo 10-12
Työpajamaksu: 10€/osallistujapari

Kultaseni/vanhempi ja vauva -pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen sekä vanhemman yhteystiedot.

Aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi
La 7.12. klo 13-15
Työpajamaksu: 10€/osallistujapari

Kultaseni/aikuinen ja 2-6-vuotias lapsi -pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen ja iän, pajaan osallistuvan aikuisen nimen sekä vanhemman yhteystiedot.

7-10-vuotiaat ystävykset
Su 8.12. klo 10-14
Työpajamaksu: 20€/lapsi

Kultaseni/ystävykset -työpaja on suunnattu 7-10-vuotiaille ystävyksille eli pajaan ilmoittaudutaan ja tullaan oman kaverin kanssa. Pajaan otetaan 16 osallistujaa (8 paria) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lapsen nimen ja iän sekä vanhemman yhteystiedot. Omat eväät mukaan, Ehkä-tuotanto tarjoaa mehuhetken!

Työpajapäivän päätteeksi kello 14 lapset esittävät Kutomolla päivän aikana syntyneitä hetkiä yleisölle avoimessa presentaatiossa. Vapaa pääsy!

 

XS Vol.5 – Uuden tanssin ja esitystaiteen festivaali 21.11.-8.12.2013 on Ehkä-tuotantoa. Festivaalia tukee Läntinen tanssin aluekeskus.

Nykytaidetila Kutomo
Kalastajankatu 1 B
20100 Turku

Bussit 4, 40 Kauppatori-Amiraalistonkatu, päätepysäkki tai bussi 1 Kauppatori-Satama, Veistämöntorin pysäkki