New dance & performance

Spring Roll: Avoimet runot: Mikael Brygger, Erkka Filander, Matias Loikala ja Henriikka Tavi

Lainnon kutomorakennuksen toisessa kerroksessa, Osuuskunta Poesian työhuoneella kuullaan neljältä kirjoittajalta sekä maailmaan kuoriutuneita että kuoriutumattomia tekstejä.

Erkka Filander lukee teoksestaan Adoraatio (Poesiavihkot 2018).
Matias Loikala lukee luonnoksia hiertymistä.
Henriikka Tavi lukee norppatekstejä.
Mikael Brygger lukee.

Runojen ohessa voi tutustua Poesian julkaisuihin ja sosialiseerata.

Avoimet runot Poesian työhuoneella (Kalastajankatu 1B, 20100 Turku, toinen kerros) osana Spring Roll -festivaalin ohjelmaa
la 25.3.2023 klo 17

Vapaa pääsy!

Esiintyjät: Mikael Brygger, Erkka Filander, Matias Loikala ja Henriikka Tavi
Tuotanto: Osuuskunta Poesia
Yhteistyössä: Ehkä-tuotanto
Kieli: suomi
Kuva: Jouni Teittinen

Mikael Brygger on kokeellisesti ja taiteidenvälisesti suuntautunut runoilija, joka on soveltanut erityisesti visuaalisia, käsitteellisiä, digitaalisia ja pelillisiä lähestymistapoja. Bryggeriltä on julkaistu kolme omaa runoteosta, minkä lisäksi hän on osallistunut useisiin runoilijoiden ja kuvataiteilijoiden välisiin yhteistyöteoksiin

Erkka Filander on Turussa asuva runoilija. Filander on julkaissut kolme runoteosta ja toimii Poesiavihkot-julkaisun päätoimittajana.

Matias Loikala on pääasiassa runouden parissa työskentelevä kirjoittaja, jonka keskeisiin teemoihin kuuluvat ekologia, ruumiillisuus ja ihme.

Henriikka Tavi on runoilija ja kirjailija, jonka tuotantoa on luonnehdittu mm. kokeelliseksi, leikkisäksi ja kielitietoiseksi. Tavi on julkaissut teokset Esim. Esa (2007), Sanakirja (2010), Toivo (2011), Tellervo (2018) sekä toteuttanut 12 kirjaa käsittäneen julkaisuperformanssin (2012–2013).

poesia.fi

Festivaalilla noudatetaan Ehkä-tuotannon turvallisemman tilan ohjeistusta. Valitettavasti Kutomon tilat eivät ole esteettömät. Rakennuksessa on portaita, eikä siellä ole esteetöntä wc-tilaa.

 

Spring Roll: Open poems: Mikael Brygger, Erkka Filander, Matias Loikala and Henriikka Tavi

Co-operative publisher Poesia’s workspace, on Lainto weaving building’s second floor, hosts poetry readings in Finnish from four writers. Alongside poetry and free socializing, there are books on display and for sale.

Open poems at Poesia’s workspace (Kalastajankatu 1B, 20100 Turku, second floor) as part of the Spring Roll festival
Sat 25.3.2023 at 17

Free entry!

Performers: Mikael Brygger, Erkka Filander, Matias Loikala and Henriikka Tavi
Production: Co-operative publisher Poesia
In collaboration with: Ehkä-production
Language: Finnish
Photo: Jouni Teittinen

poesia.fi

The festival follows Ehkä-production’s safer space guidelines. Unfortunately, the Kutomo building is not fully accessible; there are stairs and there are no accessible toilets at the venue.